تصویر مقاله کره

مزیت کره­ محلی نسبت به کره صنعتی

 

کره برای سلامت انسان فواید زیادی دارد و بنابه خوراکی­های حاوی مارگارین دیگر، بیشتر ترجیح می­شود. فقط در هنگام مصرف کره باید به محلی بودن آن توجه داشته باشید و به استفاده از کره ­های محلی اهمیت بیشتری قائل شوید. در غیر اینصورت نمی­توانید ز فواید کره به خوبی بهره ببرید.

بنا به گزارش یکی از گروه­های اجتماعی، کره محلی یا همان کره حیوانی طبیعی جزء یکی از چندین مواد غذایی سالم و مفید است ولی در گذشته به اشتباه به عنوان یک غذای مضر، چاق کننده و منشا بیماری­های قلبی شناخته شده است.

امروزه با تحقیقات دوباره، کره یک خوراکی مقوی محسوب می­گردد که از شیر و ماست­های محلی تهیه می­شود.

فواید کره

  • پیشگیری از بیماری­ها
  • تامین کلسیم مورد نیاز بدن
  • کمک به تقویت و استحکام استخوان­ها
  • سرشار از ویتامین K و منیزیم
  • محافظت از بدن در برابر آسیب­های رادیکال­های آزاد
  • جلوگیری از بیماری تیروئید
  • کاهش خطر حمله قلبی
  • کمک به سلامت قلب و عروق: سطح لیپوپروتئین با چگالی بالا (HDL) افزایش می­دهد که به کاهش بیماری­های قلبی عروقی کمک می­نماید.
  • محافظت از پوست: ترک­های روی پوست را کم کرده و کشیدگی­های پوستی که در اثر بارداری و زایمان ایجاد می­شود را کم می­کند.
  • دارای ویتامین B12 که در تخم مرغ و گوشت و دیگر محصولات لبنی یفت می­شود.
  • کره محلی بیماری معده و بیماری­های مربوط به دستگاه گوارش بدن را بهبود می­بخشد. بیماری­های مشابه را هم درمان کرده و باعث راحت شدن معده از هرگونه درد می­شود. به همین دلیل مصرف به مقدار لازم کره برای بدن مهم است.
  • گفته می­شود که کره­های محلی برای چشم هم تاثیرات مثبت زیادی دارد. بتا کاروتن­های بسیاری که در کره وجود دارد به حفاظت چشم از هرگونه بیماری و نقصجلوگیری می­نماید.
  • کره محلی روی مفاصل هم تاثیر گذار است، به همین منظور جلوگیری از همه­ی دردهای مفاصل، خسارت­های وارده بر مفاصل و حتی شکل گیری تحجرهای مفصل­ها نقش مهمی ایفا می­کند.
  • می­توان کره محلی را یک نوع از آنتی اکسیدان­ها نیز نامید. همانطور که گفته شد با مصرف به اندازه، کره محلی قابلیت تقویت سیستم ایمنی بدن را داراست.
  • کره محلی سلامت بدن را تضمین می­کند و از عفونت­های احتمالی جلوگیری می­نماید.
  • کره محلی رنگ روشن­تری نسبت به کره صنعتی دارد، دلیل آن است که کره محلی رطوبت بیشتری دارد. از آنجایی که کره صنعتی با دستگاه تهیه می­گردد پررنگ­تر است.
  • میزان چربی در کره محلی کمتر است ولی مواد جامد بیشتری داراست.
  • بیشتر درصد شکل گیری کره محلی ر چربی لبنی است. کره لبنی از 82% چربی، 16% آب و 15% مواد جامد غیر چرب مانند پروتئین، کلسیم و فسفر می­باشد.
  • کره­هایی که زردتر هستند، ویتامین A بیشتری در خود جای داده است.
  • از آنجایی که کره محلی کالری زیادی دارد در نتیجه برای تامین انرژی (خصوصا تامین انرژی روزانه کودکان) بسیار مفید می­باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X