حساب کاربری

لطفا از حروف a-z,A-Z,0-9 استفاده نمایید - حداقل 5 کاراکتر

حداقل 8 کاراکتر

مواد مغذی کندس – خواص کندسو – خواص ازگیل جنگلی

مواد-مغذی-کندس

مواد مغذی کندس

 

میوه های جنگلی کوچک و پرطرفدار

یکی از میوه های جنگلی که بسیار پر خاصیت و پر طرفدار است کندس  می باشد. این میوه نه تنها خودش خوشمزه است بلکه فراورده ای که از آن ها به دست می آید مزه ی فوق العاده و بی نظیری دارد که به آنها کندسو و یا شیره کندس می گویند.

 

 کندس(ازگیل جنگلی)

 کندس یا کنس که در زبان گیلگی به آن کنوس و کونوس هم می گویند یکی از میوه های جنگلی استان گلستان تا بجنورد و مازندران و گیلان می باشد. البته این گیاه بومی نواحی جنوب اروپای شرقی، آسیای صغیر، جنوب اوکراین، قفقاز و عراق می باشد.

نام علمی کندس ازگیل وحشی می باشد که به صورت درختچه هایی به طول ۲ تا ۳ متر رشد می کند. میوه  کندس به رنگ قهوه ای مایل به قرمز است و شکل آن نیمه کروی به شکل گلابی و سیب می باشد.

کندس دارای هسته هایی سخت به رنگ متمایل به زرد تا قهوه ای می باشد و به علت این  که هسته ی آن دارای اسید سیانیدریک می باشد عنصری سمی است و نباید خورده شود و این در حالیست که خود کندس و برگ آن خواص دارویی سرشاری دارد.

کندس بسیار سخت و اسیدی است و تا زمانی که خوب رسیده نشود قابل خوردن نمی باشد. در ایران کندس در اواخر پاییز و اوایل زمستان می رسد که هم آن را به صورت خام مصرف می کنند و هم چنین از آن فرآورده هایی مانند رب کندس یا ترشی کندس و شیره کندس و شور تهیه می کنند ولی در سایر کشورها از آن مربا، مارمالاد، شراب، کنسرو نیز تهیه می شود.

 

مواد مغذی کندس

 کندس در کشورهای آسیایی به عنوان یک میوه و گیاه دارویی ارزشمند به شمار می رود که در طب سنتی استفاده می شود.

کندس منبع بسیار غنی از ترکیبات فعال مثل فنل ها می باشد، به عنوان یکی از منابع اصلی تامین آنتی اکسیدان ها که می تواند در مقابل طیف گسترده ای از بیماری ها، از انسان محافظت نماید.

کندس سرشار از پتاسیم، منیزیم، منگنز، روی، آهن و … می‌باشد
کندس سرشار از ویتامین های B,C,E و تانن می باشد.
کندس دارای موسیلاژ فراوان، ۷۰٪ آب، ۱۰٪ قند، ۷ تا ۱۳٪ سلولز است.

ترکیبات شیمیایی موجود در کندس:

*سلولز

*اسید سیتریک

*اسید لینولئیک و پالمتیک

*آسپاراتات

*گلوتامات و پتاسیم اسیدهای مالیک

*مالونیک، کوئینیک

*تارتاریک

*سوکسینیک

*اسید بوریک

*فروکتوز

*گلوکز

*سوربیتول

*پلی گالاکتوروناز و تیامین می باشد.

 

 شیره کندس(کندسو) جایگزینی مناسب برای مربا و سس ها

شیره از گیل که در زبان مازندرانی به آن کندس دشو یا کندسو نیز گفته می شود، یکی از فراورده های سنتی مناطق شمالی کشور است.

با تغلیظ حرارتی عصاره میوه رسیده ازگیل بدست می آید.

بومی های مناطق شمالی از کندسو به عنوان چاشنی در کنار سایر غذاها و  درمان های خانگی استفاده می کنند.

 

شیره کندس را از کجا بخریم؟

ارگانیک و طبیعی بودن مواد غذایی و از طرفی بهداشت و سلامت آن ها یکی از دغدغه های مردم بوده است. اگر می خواهید طعم فوق العاده ی شیره ی کندس همراه با بهداشت کامل را امتحان کنید، مدیکار را انتخاب نمایید.

گروه مدیکار تولیدکننده ی سالم ترین و طبیعی ترین شیره های  کندس از جنگل های استان گلستان می باشد.

کم ترین زمان ممکن با قیمت مناسب محصول انتخابی شما را ارسال خواهد کرد.

 

برای تهیه مربای ازگیل میتوانید از این لینک استفاده کنید.

مقالات مشابه 

خواص دارویی برگ گیاه کندس
میوه کندس و فواید آن
۱۲ خاصيت شگفت انگيز کندس و ازگيل
درمان بیماری های پوستی با لیمو
اثرات مصرف گل گاو زبان
به لیمو و خواص آن
خواص دارچین
انواع دمنوش لاغری
مروری بر خواص کلی لیمو
دمنوش های گیاهی جایگزین مناسب چای سیاه
مدیریت
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 2 =

مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
X